lunes, 24 de octubre de 2011

MEDITERRANEAMENT ONE'S

Aquesta nova temporada ha començat amb molta força les seccions esportives One To One no paran de fer activitats i cada cop som més i més fent esport i salut.

Dissabte la segona excursió Btt per tots els públics, on l'escola infantil de Cilcisme aprofita per fer els seus Km per la muntanya.La secció De Bici de carreteta fent ruta per Olesa.


Aquí teniu una petita cronica escrita per la nostre companya Carme.
Dissabte 22 d´octubre vàrem fer la nostra segona sortida btt. El circuit era diferent, pero durillo en alguns trams. Tots ho vem agafar amb moltes ganes i poc a poc l´arribada al cim va ser qüestió de pedalar amb força. El grup ha treballat d´una manera compacta, encara que tots tinguem diferents nivells. Serà el temps que anirà posant-nos a tots més o menys a la mateixa alçada. En aquesta sortida també hem tingut els nostres ratets de riure de valent, però sempre treballant amb força i ganes. El Juanqui sempre pacient ha estat al nostre costat per anar aclarint dubtes dels "plats i dels pinyons"...... Els nens com sempre, molt bé i molt canyeros. Ara només ens falten quinze dies per assolir el nou repte que ens prepari el Josep. Fins aviat i sobre tot no falteu a la cita.
Com podem veure fer esport, salut i pasar-ho bé poden anar de la mà.


Desprès el Diumenge teniem la Cursa del Mediterrani on per a molts era la seva primera participació en les diferents distancies de 10 Km i La MITJA MARATÓ .
Un cop acabada la cursa el ambient era d'euforia ja que tots havien assolit els seus objectius personals i reinava un clima distés amb bromes i riures.
En breu ja tindrem la NOVA ROBA DEL CLUB DEL CORREDOR.XULA,XULA !!!!!!!

No hay comentarios: