lunes, 10 de octubre de 2011

Excursió guiada per Collserola Amb Btt

Bé dons, una nova iniciativa de One To One Entrenadors personals ,tal i com diu el títol del Post són excursions organitzades per Collserola per ciclistes inicials ,recorreguts senzills i a l'abast de tots els públics
És una possibilitat per tots/es els que vulguin gaudir d'una estona d'esport i diversió amb bicicleta de muntanya d'una manera segura i controlada pels nostres entrenadors.
Durant tot l'any s'aniran programant diferents Excursions fins arribar a un estat de forma tant tècnica com esportiva per afrontar LA GRAN excursió de fi de curs (Maig 2012).


Aquí teniu una petita cronica feta per una de les participants a la primera excursió:
Buenos chicos, pues ya está, ya hemos roto el hielo. A partir de ahora cada vez más y mejor. Ha sido una salida fantástica, en muy buena compañía, con muchas ganas de superación , con un buen compañerismo y espiritu de equipo. Buenoooooooo total que somos unos cracks!!!!!! Hemos tenido un poquito de todo, subidas, bajadas, caidas ( hemos mordido el polvo.......) Emiiiiiiiii!!!!!!!! Y reirnos ,también un rato. Daros las gracias a todos por la compañía, a los crios porque son unos jabatos y se han portado de coña, y a Juanqui por su paciencia y dedicación.
Con muchas ganas de que llegue la próxima




Tambè dir que aquesta iniciativa serveix per que la escola pugui gaudir d'excursions on els nostres corredors més petits aprenen i possen en pràctica el après durant la setmana de classes a l'escola infantil One To One .

No hay comentarios: