sábado, 14 de febrero de 2009

105 Km DE CAP DE SURO

Gran Sortida al mes pur estil One To One ,105 Km de companyerisme deixant de costat els interessos esportius personals i treballant tots a una ,com un gran equip ,Felicitar a tots els components de la sortida d'avui per que això hagi estat Possible.



Fèiem molta paxoca 18 ciclistes rodant tots junts amb ordre i sense sorpreses ,bon esmorzar i bones sensacions a nivell de grup.




Dilluns INSCRIPCIONS DE LA QUEBRANTAHUESOS ,qui no pugui per motius de feina o qualsevol altre motiu ,tant Maite com Josep estem per fer les inscripcions a tots els que ens ho demaneu.
Qui estigui interessat en proves d'esforç ,ONE TO ONE amb col.laboracio del Hospital General de Catalunya em arribat a un acord per poder realitzar Proves d'esforç esportives tant a nivell competitiu com a nivell de lleure ,els nens també estan inclosos.



Preguntar als entrenadors de l'espai one to one .

3 comentarios:

Anónimo dijo...

dona qust rodar en grup com aquet,adeu maquinas fins la proxima

Anónimo dijo...

Molt bona sortida; recuperat el bon temps i l'ambient que ultimament no ens havien acompanyat; de les que cal enmarcar. Felicitats a tos per l'entrega i esforç.
Tot i els interessos personals el companyerisme mai ens ha mancat. Sort demà i fins la propera, que de segur més i millor.

oni cornella dijo...

els pocs kilometres que he fet amb el grup han sigut una passada,imagino la sortida sencera.
en doneu po,fins aviat