sábado, 17 de enero de 2009

BTT,BON ROLLO I 76 KM AL SAC



Primera sortida de qualitat de la temporada amb BTT ,76 Km de Rodar amb el Tibidabo com a port ,la resta ha sigut pla amb un bon ritme.
A les 08'00 Puntuals com sempre sortíem de Molins 14 Bikers amb diferents objectius de cara la temporada que esta ja em marxa,Bon ritme fins Tibidabo ha on ja les forces comencen a minvar,despres un bon esmorzar.



Tot Seguit un Punt de Psicologia pasant per davant de L'espai One to One i agafant de nou el riu direcció Castellbisbal ultimes rampes ,lleugera baixada i de nou agafant el riu direcció Molins .



Resumint Quasi 80 km ,sortint de Molins a les 08'00 i la tornada a les 14'00 ,parant a esmorzar i a mes a mes rentant les bicicletes tot això amb Bikers de molts nivells
Per descomptat Felicitar a tots per col.laborar amb les tasques organitzatives i els nostres Cadets i Júniors



Recordeu que dema tenim Sortida al Garraf amb Bicicleta de Carretera per fer un treball de regeneració
Fins un altre

4 comentarios:

oni cornella dijo...

Impresinant sortida,ni al tour de franÇa fan contra-relotges tan llargas.una de les sortides mes guapas que he fet en molts i molts anys,us tenia que haber coneixer abans.gracies one to one

Anónimo dijo...

josep vaya surtida ha sigut molt molt bunica i molt dura pero amb una compañia com la vostra e estat com a casa ONE TO ONE

Anónimo dijo...

Avui hem pogut disfrutar de la bici, de la munatnya i de molt bona companyia, realment l'ambient ha sigut espectacular i un plaer poguer pedalejar entre companys, tot i que desprès de les rampes fins al tibidabo i rodar de valent fins completar els kms ha sigut un esforç, ha valgut la pena i nomès puc dir "gracies one to one" per fer-nos sentir aixó que ens agrada tant, la bici i l'entorn.

Anónimo dijo...

Quina sortida més maca, el millor el bon ambient entre tots nosaltres així dona gust gaudir de l'esport que més ens agrada.Gràcies a tots i fins la pròxima!!!!