martes, 11 de septiembre de 2007

UN GRAN EQUIP = UNA GRAN PEDALS DE FOC 2007


One To One corona per segona vegada la Pedals De Foc ,amb un gran equip.
Ja queden enrere les pors,els nervis,dubtes....
també queda enrere les estones de bon rotllo entre tot l'equip i segur que tots recordem aquelles estones de duresa sobre la bicicleta.
deixem enrere més de 220 km de fer pedals ,de nombroses pujades i baixades ,a mes de moltes anècdotes de Equip
Donar Gràcies a la Rebeca,Ana,David,Miquel,Francecs,Jordi,al Marc que ha sigut un dels més joves que ha assolit la pedals de foc i molt especialment al nostre magnific guia i Company el Sergi i COM NO ,anomenar L'esperit real de la pedals de foc EL JUANKY.Ja que sense els seus anims no hagués sigut possible aqueta Expedició.



Durant la setmana anirem ampliant les fotografies.Reportatge Fotografic

Com a Coordinadors de L'espai ONE TO ONE
MOLTES GRÀCIES A TOTS I FINS LA PROXIMA!!!!!!
Josep i Maite.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Josep jo ademéss de felicita a tot i molt especialment al juanky , pel seus anims i al sergi , també et felicito a tu per la excelent organització de la pedalada.
Miquel

Anónimo dijo...

Per la meva part no fa falta puntualitzar sobre cap persona;agraïments i felicitar a tot el grup,cadascú amb la seva aportació;aixó si de nou un gran éxit per ONE TO ONE,del que aquest cop un grup de persones hem assolit una fita que potser mai ens hauriem plantejat de fer e imaginat de poguer completar,si no fos gracies aquest gran treball que esteu realitzant,de nou gràcies One To One.
Tot i que cada cop teniu el llistò més alt espero que continueu treballant i seguiu sorprenent en properes ocasions,haveure que assolirem el proper cop?

Anónimo dijo...

K wuapa l pedals d foc, k bE k mu e pasat, gracies a un ekip tan formidable com s l ONE TO ONE.Voldria donar gracies akest ekip x l gran pedals d foc realitzada i xk poguem assolir altres reptes k ns plantejem en el futur. Personalment a sigut una gran experiencia viscuda k mai oblidare: els moments d sufriment sobre la bicicleta i els moments d diversio amb tot l'ekip ONE TO ONE.