lunes, 24 de septiembre de 2007

EL CIVISME ONE!

Diumenge a Vallirana vam gaudir d'una gran jornadada de BBT i tal com va dir el Spiker de l'organització es va respirar un ambient de civisme inmillorable, gran participació de nens i gent de totes les edats.
Referent a la gent One felicitats a tots, sobre tot als menuts ja que El Josep i el Marc van arribar en primer i segon lloc respectivament del recorregut curt de 12 Km. en gran sorpresa per a tots, l'Escola comença a donar els seus fruits.
Desde el meu punt de vista i veien tants nens a la pedalada, hi ha una gran diferènica entre els nens de l'escola i la resta, l'utilització dels canvis i escollir bé la traçada fa que vagin molt millor, felicitats als nens per a la seva progressió!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

hola la oedalada de air va ser molt divertit

Anónimo dijo...

Un bon matí de btt,i com be ja dius felicitats sobre tot el Josep i en Marc que crec que ja s´ho mereixien,exitossa també la pressència de maiots blancs de One.
Ah!busco Personal Trainer per mirar de corregir el tema baixades o be la direcció d'alguna botiga amb bons preus de cascos integrals i proteccions,fins la propera