domingo, 27 de mayo de 2007

CARRETERA O MUNTANYA. SEMPRE ONE TO ONE


Cap de setmana One To One el dissabte La transcollserola Marxa cicloturista de 150 km per les nostres carreteras més properes.
Va ser un gran ple poder passar per Molins de Rei amb dues ocasions ,una de pujada i l'altre de baixada on tots els simpatitzants de L'espai One To One ens van poder veure i animar de allo més.
Un total de 7 ONES vam fer la Marxa acompanyants de grans amics ,uns ja tenien la experiències d'altres anys ,per a altres era la primera vegada ,Peró tots vam coincidir que es va fer pesada i no pels km de la marxa ,pot ser la poca afluència?? no ho ser ,Peró tots van fer un paper molt bo
La mes sincera enhorabona al Paco Corbacho que fent la seva primera marxa va fer un gran paper ,segur que l'any que be vindrà a la mítica Quebrantahuesos.



I el Diumenge cap a Ullastrell on tots els ONE TO ONE de muntanya va fer els 22 0 38 km segons els nivells i objectius de cadascú.
Tots van opinar que feia força calor peró menys que l'any passat per un altre banda deunidor les rampes que era de Alló més exigents. sobre tot la segona part
Els nens com sempre molt be ,els companys de pedalada no paren de felicitar-los per com van.
A la arribada força menjar ,regals per tots i moltes felicitacions al mes menut del grup, on de les seves mans ens van tocar molts regals al sorteig que el club organitzador va fer

Be desde aquest ordinador ,cansat i amb el meu genoll adolorit ,vull felicitar-vos a tots
ANIM ONE TO ONE SOM ELS MILLORS

3 comentarios:

Anónimo dijo...

potser despres de Remences tenim el llisto massa alt en quant a la qualitat de les curses,però tot així va ser una bona sortida de dissabte tot i faltar l'esmorçar!
I gràcies de nou pel soport incondicional a Maite i la canalla acompanyats aquest cop per altres coneguts.

Anónimo dijo...

Penseu tots que ni jo ni els nens estem a les curses per obligació hi sóm perquè ho disfrutem i ens agrada estar al vostre costat!!!

Anónimo dijo...

cap de setmana intens per l'equip one, felicitats a tots en especial als mes joves per el seu esperit de superació.
s'acosta la quebranta !!!!
neu afinant les cames per deixar el pabelló one ben alt i no ens amuinem per tendinitis inoportunas que el dia de la cicloturista estarem tots al 200 x 100