jueves, 5 de marzo de 2009

BALANÇ DEL PRIMER CAMPIONAT ONE


Es el segon any que One To One puga a terres Gironines per preparar la temporada de Btt ,i un Cop mes ,allà on anem deixem empren ta.
El balanç es del tot positiu ,trenin en compte els canvis de categoria dels corredors de L'escola.
Aquest Campionat deixa una vegada mes les portes obertes per que cada corredor comenci la temporada amb objectius clars,que no es mes que gaudir de la bicicleta i anar-se formant com a ciclista i con ha persona.
En totes les categories que hem participat one to one esta entre els 5 Primers,felicitar a tots els corredors de l'escola pel bon paper ,i sobre tot per la il.lusio amb que s'han enfrontat a les noves categories .
i com no a tots els Familiars que en tot moment ens han donat el seu recolzament a l'escola .Ara ja nomes ens queda pensar en l'Objectiu principal d'aquest any ,El Provincial de Barcelona + Kids Cap ,que comença el 15 de Març.

Classificacions Generals

1 comentario:

Anónimo dijo...

Moltes Felicitats, Roger, Josep, Marc Viñola, Alejandro, Cesar, Genis, Carlos i Marc Espionosa i als nostres masters Josep, Felix i Jose Maria, que han hagut de conpetir en condicions meteorologiques dures i ho han superat amb molt d'èxit.
També felicitar als pares de tots els corredors que han aguantat el temps com a campions!!!!!