jueves, 26 de junio de 2008

EN BUSCA DE LA QUEBRANTA D'OR

si si en busca de la quebranta d'or ,es com una aventura que dura tot l'any ,on els últims mesos s'intensifica fins arribar al gran dia. Un cop dintre es una experiència meravellosa , les hores prèvies son realment emocionants ,passejant pels estants ,a l'hora de recollir dorsals ,la posada apunt dels mallots,el sopar dels campions,el dormir malament ,el,el,el,el,el, Peró quan comences la marxa tot son emocions contingudes,mes de 8000 valents/entes per afrontar els 205 Km. La calor D'Aquest any ens ha sorprès a tots ,realment a fet mal,pero al final tot l'equip ONE TO ONE ha pogut finalitzar les marxes Quebranta i Treparriscos. No puc acabar aquesta petita crònica sense treure'm el Barret davant de la noia de l'equip ONE TO ONE, Desprès d'un any entrenar durament se li va veure recompensat amb el gran Paper que va fer a la marxa. QUEBRANTA D'Or amb un temps de 09'14. i felicitar a tot l'equip de corredors i especialment al JUANKY que ens va fer una assistència de TOUR.
Aquì tenim un petit fragment d'un dels moments més durs de la preparació a carreg de la femina.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Diuen que el que no et mata et torna molt més fort.
I que el temps dóna la raó a tots aquells que mai,van creure en la derrota i van abandonar;donç hi confio i espero en noves cites poguer aconseguir aquest preciat metall...
A tots els companys Ones enhorabona,els cunyaos felicitats pels seus carrerons,i el gran exit i trionf per Maite.
I que agraír o escriu-re d'ell crec que de nou,hauriem de fer-li l'honor de ser L'One D'OR(JOAN CARLES)

Anónimo dijo...

Primer felicitar-vos a tots els bons resultats i per haver acabat que era el més important!
Donar les gràcies a tots els meus companys de sortides durant aquest mesos, si no hagués sigut per tots segur que no hagués fet el temps que faig fer, agraïr al Joan Carles de venir d'assistència i portar al Josep, Roger i el Marc per mi va ser molt emocionant veurel's!
Molt especialment agraïr al Josep haver confiat en mi, i haver fet que arribes aquí i tenir el reconeixament que estic tenint!!
De veritat confieu en ell és un CRACK i sap bé el que es fa i de qui s'envolta!GRÀCIES A TOTS