jueves, 17 de enero de 2008

SORTIDA D'EN PACO

Dissabte 19 de gener sortida en carretera, Ruta Pontons 140 Km aprox.
molins-Cervelló-Vallirana-Ordal-Vilafranca-Sant Jaume dels Domenys-Pla de Manlleu- PARADA A ESMORZAR-Pontons-Torrelles de Foix-Vilafranca-Sant Sadurní-Martorell-Molins.

A les 8 hores devant de l'Espai màxima puntualitat.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Donç jo ja confirmo;haveu-re si s'anima tothom i aquesta setmana fem ple i més ambient,que ja no fa tant de fred,no tingueu pooooooooooor!

Anónimo dijo...

Jo vinc, però us espero on sempre cuant anem cap a l´ordal.

Anónimo dijo...

jo no vinc pero k us vagui molt be

Anónimo dijo...

felicitar a Paco por la salida que se a currado y a todos por lo bien que no lo hemos pasado. Paisaje almuerzo y ganas de pasarlo bien al final todos somos uno."one"
ojo con la Maite que a subido el ordal con un piñón menos que la ultima vez. agurrr

Anónimo dijo...

una cosa dema ia sortida????

Anónimo dijo...

Moltes Felicitats Paco m'agradat moltissim la sortida!!! La pujada de l'oradal durissimaaa! pero be tot es puja!! adeu i fins la pròxima.

Anónimo dijo...

Avui hem tornat a recuperar assistència i ambient cal felicitar a tothom;
Ruta maca la d'avui felicitar en Paco que ens està malacostuman,el Josep,juan Luis,David,el nen,el Pitu i en CRISTIAN que està intractable,a l'Alex pel seu sobreesforç avui i com no a la REINA de l'equip que esperem que ens continui acompanyant molts dies;però sobretot a un company i a les seves mans que tot i no puguer venir sovint,ens acompanya sempre fent possible que molts puguem sortir dia rere dia,gràcies i tésperem properament,adeu i fins a la propera ONES