domingo, 7 de octubre de 2007

GRAN CAP DE SETMANA

El Dissabte dos dels nostres corredors varen participar en una cursa de ressistència on van participar 17 equips, el circuit d'un kilòmetre, la duració de la prova 1 hora, només tenía una pujada forta d´uns 50m i que tota la resta, es podía fer a plat. Una carrera molt ràpida, en la que la potència i el fons dels participans va marcar les diferencies. Desde principi de carrera, L'Equip ONE TO ONE , va estar lluitant per la segona plaça, ja que la primera, estava molt complicada i van aconseguir una meritoria segona possició.



I Diumenge la Pedalada de Montserrat on hem participat amb 16 One's ,on tots han fet un gran paper destacar com sempre al Nuño per la seva gran carrera independentment de la posicio obtinguda, als cadets moltes felicitats ,les noies han superat les seves propies expectatives.



Per un any hem deixat de costat la tipica i malaida expressio "DE PETARE EN TAL SITIO " i s'han aconseguit molts bons temps eh Cristian!!!!!
El David nomes amb dos plats i l'Alex venint de guanyar el dia anterior junt amb el Sergi recuperat de les molesties musculars han fet una gran pedalejada.
La resta amb el Miquel,juanky,David,Manolo,Miquel i Domingo penso que s'ho han guanyat d'allo més.
Agraïr al Jose Luis que ha fet de suporter incondicional de ONE TO ONE.
AQUÍ TENIU EL VIDEO AMB FOTOS DE LA PEDALEJADA

I com no felicitar a tots els coneguts que hem anat coincidint durant tota pedalada.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats,felicitats,felicitats... per tots sense oblidarte de ningú i agraïments per tothom,per part meva felicitats a tots i de nou a One To One,i agraïments a tots els que ens heu donant soport durant la marxa,Josep,Pitu i com no a la incondicional canalla;l'únic que t'ha quedat per anomenar és el cap de tot aquest grup,doncs part d'aquests temps i aquestes millores també són gràcies a ell,així doncs crec que felicitats i agraïments per a tu també.

Anónimo dijo...

Moltes Gracies

Anónimo dijo...

Primer de tot felicitar a l'Àlex i el Nuño per la seu premi!
Felicitats a tots per la pedelada que heu fet, gràcies als meus companys de travessa i molt especialment, gràcies Josep per donar-me suport en tot moment!

Anónimo dijo...

Si senyor, un gran cap de setmana!!!
El recorregut d´ahir va esser molt trencacames i van haver-hi moments durs per a mi, ja que no tenía força a les cames, fins que mica en mica he anat recuperant les forces i he aconseguit assolir el meu millor registre en temps.
Enhorabona a tots els que han participat i han trobat l´èxit de poder arribar a la meta dins d´un temps marcat, o bé pel simple fet de poguer dir: Jo hi vaig ser-hi, i vaig acabar!!!

Anónimo dijo...

Felicitats a tot l'equip one to one per la seva pedalada,tornar a agrair els anims dels petits (pero grans corredors ) de l'equip i com no donar les gracies al Pitu i al Josep per la seva asistencia.

p.d. Josep el Marti m'ha dit que no t'enfadis pero la botifarra amb ketxup estaba bonisima.

Anónimo dijo...

¡Buf, quin mal les cames air a la tarde!
M`ho he passat molt ve fent la pedalada, i comparteixo la opinio del Josep en el seu comentari inicial, per que els exits esportius estan molt ve,els objetius personals tambe,pero Jo em quedo amb com has fitxava la gent cuan arribaven en colla als controls, i amb el comentari que vaig sentir d`uns nois,¡cullo aquesta gent d`Molins son colla!, aixo am va agradar molt,i felicito al Josep i la Maite per la feina que estan fent, un "espai" especial de gent que compartim la mateixa aficio "anar en bici",us animo a seguir per que "el que treballe per un objetiu, al final te al exit".

Anónimo dijo...

HOLA ESTIMATS ONE'S DESPRES DE LA PEDALADA DE MONTSERRAT TINC UNA SENSACIO DE QUE LES COSES S'ESTAN FENT FORÇA BE.
TOT L'EQUIP (corredors,socis ,nens ,pares,mares,en definitiva tota la gent one to one) S'IMPLICA DINS DE ONE TO ONE COM A UNIC PUNT DE REFERENCIA DINS D'UN MARC DE RESPECTE I COL.LABORACIO DINS D'UN PETIT PERO A LA VEGADA GRAN EQUIP.
TOT AIXO GRACIES A TOTS VOSALTRES, ELS QUE CADA DIA ALIMENTEU LES NOSTRES GANES DE SEGUIR TREBALLANT PER FER UN ONE TO ONE GRAN I ADMIRAT I QUE A LA VEGADA US SENTIU ORGULLOSOS DE PORTAR EL VOSTRE MAILLOT.
COM A COORDINADOR DE ONE TO ONE ESTIC MOLT SATISFET DE LES INNUMERABLES FELICITACIONS QUE VAN ARRIBANT DESDE TOT ARREU, I TOT GRACIES A VOSALTRES.
ANIM I ENDEVANT EQUIP ONE TO ONE