lunes, 2 de julio de 2007

QUEBRANTAHUESOS DE COLOR OR


OR TO OR AIXÍ PODRIEM DEFINIR AQUESTA MARXA CICLOTURISTA 2007.OR PER TOTS ELS PARTICIPANTS( JOSEP, ÀLEX, JUAN LUIS, JOAN CARLES, SERGI ,JOSE LUIS I CRISTIAN).
OR PELS NENS (JOSEP, MARC, ROGER I MARTÍ), QUE AMB ELS SEUS ÀNIMS ENS VAN AJUDAR A PUJAR EL SOMPORT, OR PEL NOSTRE FOTÓGRAF , RAIMON ,SENSE ELL NO PODRIEM TENIR EL RECORD FOTOGRÀFIC. OR PER LA DONA DE L'EQUIP (MAITE) QUE ENS VA CUIDAR DURANT LA MARXA, OR PER TOTS ELS ÀNIMS REBUTS, OR PER ELS RESULTATS OBTINGUTS. EN DEFINITIVA OR PER L'EQUIP ONE TO ONE.
PODEU VEURE UN EXTENS REPORTATAGE A LA SECCIÓ DE LES FOTOS ONE TO ONE

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Demanar a tots disculpes per si els blogs ONE TO ONE han estat sense cap info aquets dies.
Per totes aquestes queixes constructives , a partir d'ara cada Divendres tindreu les activitats one to one al blog corresponent
Gràcies.

Anónimo dijo...

Quines fotos, quina cronica, quin equip, quin orgull, quin......
M´emociono i no paro.

Anónimo dijo...

QH,IMPRESSIONANT?
Donç... sense paraules per definir-ho,felicitats a tots plegats i nomes que agraïments:
-El Josep i Maite pel seu entreno durant tot l'any,del que bona part d'aquest fruit recollit és per ells.
-Principalment en Josep "culpable"de que jo m'aficionès.
-Especialment a Maite pel seu desinteressat soport i recolçament i també a la canalla(Josep,Marc,Marti i Roger)quins futurs cracks tindreu.
-Com no a un "petit"però el més GRAN COMPANY EN JOAN CARLES,i les seves mans.
¡Quin gran equip formeu!
-I sense oblidar-me a la Yeru,per compendrem i poguer abandonar-la durant tants instants.
GRÀCIES ONE TO ONE.
Viu-lo i explica-ho;jo per sort ja ho puc explicar.

Anónimo dijo...

Una mica tocho ho sento,
però després d'una gran crònica, que has tornat a clavar i de nou sorprés,sempre hi hauria d'haver un bon comentari;i si pugues ser d'altres de tant en tant mijor que sempre som els mateixos.

Anónimo dijo...

Ja tens rao Enjoy sempre som els mateixos,però som molts els cridats i pocs els elegits.
Anim a tots i a escriure molts comentaris.

Anónimo dijo...

A tots els que per aquestes pagines de comentaris esteu.no deixeu de mirar la seccio de fotos ,hi som tots
Apa ja teniu fotos
Salut A tots els comentaristes,proximament tindreu el vostre homenatge
Paraula de One

Anónimo dijo...

HO VEU FER MOLT BÉ, EM VA AGRADAR MOLT I L'ANY QUE BE TORNAREM!!!!

Anónimo dijo...

Be pues ja veig que no s'anima ningú més,aprofito per donar les gràcies també a l'amic Raimon que l'altre dia m'hi vaig descuidar disculpem,ja que gràcies a ell tenim inmortalitzats tots aquests bons records de l'equip,tot i que falta una persona que no hi surt en joc i que gràcies a ella,i tambè a la motivaciò que et dóna trobarte algú conegut allà esperante,tots aquests temps aconseguits no haurien estat posibles,per aixó el proper cop si no s'hi coloca al capdavant penso que no hauriem de fer cap foto més.

Anónimo dijo...

Diuen que més val tard que mai,tornar a felicitar a tot l'equip ONE Per la seva excelent QUEBRANTA,i especialment al BIG BOSS(recorda que darrera d'un gran home sempre hi ha una gran dona),per aguantar els nostres dubtes i pors durant tot l'any. Agrair un cop més a Maite i als peques (Josep,Marc,Roger,i Martí)el seu soport i com ens han tornat ha demostrar el sentit de la paraula EQUIP.

GRACIÉS A TOTS.

P.D.Només volia comentar el resultat de "LA CURSA D'AUTOCARAVANES" que varem guanyar ( com no!! ) nosaltres tant a la anada com a la tornada, graciés al nostre excelent pilot SERGI ( i amb l'aire acondicionat possat ) je je.

Anónimo dijo...

he de reconeixer que vaig portar la caravana al limit dela velocitat .pero vaig perdre la cursa al sortir de molins ,ja que jo portava molt mes pes amb la Maite i els tres nens ,tot hi que vaig pensar en llançar algu per la finistra ,al final vaig decidir que una segona posuicio no estava malament jajajajajajaj

Anónimo dijo...

Mira que sou lents, tanta pressa que tenieu per marxar de sabiñánigo, y a les 17:00 que vam passar en Juan Luis i jo amb el cotxe, i encara estaveu allà!!!!!